Du har for første gang hørt ordet sandblæsning fra en gut i din lokale håndboldklub og nu er du i tvivl om hvorvidt det er noget for dig. Der er utroligt mange forskellige grunde til at folk vælger at få sandblæst og der er ligeså mange fordele ved det, som selvfølgelig varierer efter din årsag til sandblæsningen. 

For at gøre din tvivl bare lidt mere ligetil at tilgå har vi samlet to grunde til, at du bør få sandblæst dig hus. 

 1. Dit hus er meget gammelt eller slidt
  Hvis du bor i et ældre hus, hvor du ikke har fået ordnet facaden i mange år er der gode chancer for at du vil kunne spare penge på opvarming af huset på længere sigt ved at få en sandblæsning. 

  Det er nemlig sådan at når et hus med tiden \’sætter sig\’, så går der af og til revner i enten malingen eller fundamentet eller så bliver dine fuger bløde med tiden – ikke noget du ønsker, hvis du gerne vil bo i huset lykkeligt, lunt og sikkert i mange år endnu. 

  Ved at få sandblæst din facade vil du kunne skabe det budste fundament til et nyt underlag og dertilhørende omgang maling – der holder huset flot og tæt i mange år frem. Du skal dog huske at dække vinduer, tagrender og nedløbsrør til eller afmontere dem, før sandblæsningen så du ikke ender med at have uforudsete udgifter.

 2. Du vil gerne øge salgsprisen på din bolig
  Selvom du ikke går med salgstanker endnu, er der måske chancer for at du er velvidende omkring, at du ikke har lyst til at bo i din nuværende bolig i resten af dit liv – og det er også helt okay, sådan er der rigtig mange mennesker der har det – forandring fryder som man siger. 

  Når man, på sigt, er ude på at sælge sin bolig, så er sandblæsning og en helt splinter ny behandling bare en af de ting man kan gøre og ordne ved sin bolig, der er med til at sætte den samlede salgspris en smule op – og der er utroligt gode chancer for at du vil kunne sælge din bolig for mere når det er sandblæst, for chancerne er nemlig endnu større for at dine kommende købere ikke gider at gøre det, som det første, når de flytter ind.

Hvis du er blevet endnu mere nysgerrig på det der med sandblæsning af boliger, så kan du Se priser på Sandblæsning på dette link.