Har du en stresset hverdag eller har du måske blot brug for et afbræk? Giv dig selv en gave i form af en massage og oplev efterfølgende wellness og velvære i både krop og sind.

Oplev hvordan at wellness og massage hænger sammen og hvordan behandlingen kan give dig den ro i kroppen som du har brug for. Afstress kroppen med en wellnessmassage hvor kroppen bliver masseret med olie, dybdegående men roligt uden at du efterfølgende skal være øm. Er du derfor en af dem som er bekymret for at der bliver taget for hårdt fat under massagen skal du vælge en wellness massage som er en blid form for massage hvor man ikke er øm i kroppen efterfølgende.

En wellnessmassage har fokus på at få hele kroppen til at slappe af og du tilføjer derfor kroppen velvære og ro. Massagen er blid og rolig og hele kroppen bliver behandlet. Der afsluttes med en hovedbunds og ansigtmassage som sørger for at ikke blot kroppen men også sind og hovede slapper af.

 

Læs her 5 grunde til hvorfor massage giver dig en oplevelse af wellness i både krop og sind:

– Har du brug for et afbræk i hverdagen? Massage er en luksus du giver dig selv. Sæt tid af til at blive forkælet af vores massører og mærk efterfølgende en følelse af wellness og velvære fordi du har prioriteret tid og denne luksus til dig selv.

– Massage hjælper både krop og sind med at slappe af og du vil derfor efterfølgende kunne opleve at kroppen ikke stresses lige så nemt og at du får bedre overskud.

– Efter en wellnessmassage slapper kroppen helt af og du kan derfor opleve bedre søvn, da massagen har en beroligende effekt som får puls og tanker til at falde til ro.

– Massage kan hjælpe dig af med spændinger og smerter forbundet med dit arbejde eller stress i hverdagen. Dette kan være alt fra spændinger i nakken som kan give hovedpine eller smerter forbundet med at være siddestillende hele dagen. Ved at behandle disse får du ro og velvære i kroppen.

– Nogle mennesker kan være bekymret for at en massage kan gøre ondt eller at kroppen er øm efterfølgende. Ved at vælge en blid form for massage oplever du i stedet wellness og velvære i kroppen og en ny form for tryghed. Massagen kan derfor gøre dig mere tryg ved behandlinger og gøre dig mere tryg i egen krop.