Når du skal søge job kan det være overvældende at skulle bygge dit CV op på en måde, så du sikrer dig selv et godt førstehånds indtryk, samtidig med at du giver en overskuelig præsentation på en professionel måde. Det overvældende er særligt at tænke på, at dit CV blot vil være ét af mange, som vil blive sendt ud til firmaer, og derfor er det særligt vigtigt, at skille sig ud i sit CV.

Det kan derfor være en god idé at få hjælp og rådgivning til dit CV, så du får optimeret dine muligheder for at lande dit drømmejob. Hos Candeno tilbyder de denne online service med mange års erfaring med at rådgive om CV’er. Udover rådgiving kan de også tilbyde andre services, som vil hjælpe dig med at bygge dit eget CV online nemt og professionelt.

Læs med her hvor vi introducerer dig til hvordan du kan anvende Candeno til at bygge dig CV online. Du kan også gå ind på deres hjemmeside Candeno – Byg dit CV Online og komme i gang allerede i dag!

Online værktøjer til rådighed for dig

Med en konto hos Candeno får du adgang til en lang række online værktøjer, som gør livet nemmere for dig når du skal lave dit CV eller din ansøgning.

Særligt vil vi fremhæve deres CV-builder værktøj, som er en online template til at opbygge dit CV, så du nemt, hurtigt og overskueligt kan bygge et professionelt CV op med alle dine informationer. Du kan modificere disse templates efter dine behov, så du får et CV som afspejler dig og dine færdigheder.

Alt er online – også rådgivningen

Du har hos Candeno også adgang til professionel rådgivning gennem blandt andet en online chat, så hvis du skulle gå i stå eller mangle inspiration mens du er i gang med dit CV eller din ansøgning, så sidder deres rådgivere klar til at hjælpe dig videre. Med en svartid på blot fem minutter kan du hurtigt komme i forbindelse med feedback eller stille spørgsmål. 

Andre services som kan hjælpe dig på vej

Du kan også vælge at tilkøbe andre services, som hurtigere kan få dig i job. Du kan blandt andet få hjælp fra en skribent, tekstforfattere, korrekturlæsere eller professionelle grafiske designere, som alle kan tilkøbes, så du kan optimere dit CV og din ansøgning til det fuldeste. 

Du får også adgang til Candenos online job database, som er en overskuelig platform hvor du kan søge jobs direkte. 


0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *