Find din næste ferie her – det er både billigt og fantastisk!

Hos jeresferie.dk finder du ferier for en hver smag og et hvert behov. Med de utroligt mange muligheder, tør jeg godt garantere, at der også er noget for dig. 

Vil du med på verdens (måske) smukkeste togrejse?
Tag med på togturen, der fører dig gennem Schweiz, det smukke, bjergklædte landskab. Rejsen har en varighed på 3 dage og 2 nætter. En oplagt og fantastiske mulighed hvis du er på udkig efter en weekendtur. Glacier ekspressen vil føre dig gennem det unikke land og give dig oplevelser for livet. Værd at vide er, at du hver aften indlogeres på et fint hotel, hvor du kan tilbringe natten. Blot fordi man rejser med tog, skal man ikke gå ned på komforten. Bare rolig!

Ønsker du en længere tur end de 3 dage – og to nætter – vil jeg i stedet anbefale dig at prøve Swiss Premium. Rejsen har en varighed på 8 dage og inkluderer 7 overnatninger. Her vil der være god tid til at opleve det fantastiske landskab, I passerer på jeres rejse gennem det utrolige land. 

Værd at vide er også, at hvis du ønsker at opleve den danske hovedstad på nærmeste hånd, kan du lade bilen stå og rejse med toget dertil. Denne rejse er oplagt, hvis du mangler en hyggelig, lille getaway. Rejsen inkluderer nemlig både pladsbillet og én overnatning på hotel med morgenmad. 

Denne måde, altså togrejsen, er en genial og fantastisk måde at rejse på! Du slipper for at bruge unødvendige timer bag rattet – timerne kan du i stedet bruge på at betragte og nyde det smukke landskab eller lade dig slumre hen med enten en velfortjent middagslur eller en god bog. 

Desuden er denne rejsefacon også ganske miljøbevidst og udlader væsentligt mindre CO2 end eksempelvis flyrejser. 

Oplev Prag – blot et stenkast herfra!

Blot et stenkast herfra findes Prag – den Tjekkiske hovedstad. Byen er uden tvivl et besøg værd og emmer af både storhed, stolthed, hygge og utrolig skønhed. Byen har det hele! Fantastiske spiseoplevelser og arkitektur i verdensklasse samt en gribende og spændende historie. Prag kan både nås med tog, fly, bus eller egen bil. En ganske nem og fleksibel destination, der giver stor personlig frihed.

Er du mere til de tyske byer, findes der på hjemmesiden også et stort udvalg af forskellige tyske rejsedestinationer. Herunder Frankfurt der afgjort skulle være et besøg værd!

Så nu er spørgsmålet bare, hvor din næste ferie skal gå hen?

 

Læs også Tag på storbyferie i smukke Prag hos dansktagtjek.dk.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *