Holder du af at høre musik i badet? Måske synger du endda højlyudt med, mens du nyder et dejligt brusebad? Så er en vandtæt bluetooth højtaler en rigtig god løsning. Du kan se nærmere på en god vandtæt højtaler her: Vandtæt bluetooth højtaler

Det er altid lækkert med et dejligt, langt bad. Hvorfor ikke gøre oplevelsen mere luksuriøs med lidt musik? Når du først har anskaffet dig en bluetoothhøjtaler til badet, vil du spørge dig selv, hvorfor du ikke har fået købt den før. Når du først har fået den hjem, kommer du ikke til at kunne undvære den igen.

Hele oplevelsen af at gå i bad bliver meget bedre med en vandtæt bluetooth højtaler. Hvem vil ikke gerne kunne stå og nyde de varme stråler fra bruseren, mens ens yndlingsnumre toner ud i luften?

En vandtæt bluetooth højtaler kan faktisk klare at være en meter under vand i op til 30 minutter, og holder derfor nemt til den våde brusekabine eller en regnvejrsdag udenfor.

Du kan tage højtaleren med til strandturen eller på picnic i parken, uden at skulle bekymre dig om at den får lidt vand. Lyden holder også 100%, du kan forvente en klar lyd med god bas, og mange timers uafbrudt spilletid. Der er nem opladning med AUX-stik og mikro USB kabel. 

Undgå at give din højtaler en dukkert

Det anbefales dog at lade være med at give din højtaler en våd dukkert, der ikke er nogen grund til at teste, om den kan klare vand, ligesom der heller ikke er nogen god grund til at vaske din iPhone under vandhanen, sådan bare for sjov eller for at teste, hvor vandtæt den er.

Hæng din højtaler et sted, hvor den får så lidt vand på sig som muligt. På den måde er du også sikker på at kunne høre musik i så lang tid som muligt på den samme højtaler, ude at skulle være nødt til at skifte den ud.

I badet anbefales det at du hænger din højtaler på væggen, så musikken er så tæt på dit hoved som muligt, det giver den bedste lydkvalitet. 

Det kan du bruge en vandtæt bluetooth højtaler til

I brusebadet eller i karbadet som ekstra velvære og underholdning

Tag din nye højtaler med i badet – der er ingen risiko ved at bruge en vandtæt bluetooth højttaler. Med mange timers spilletid, kan du nyde et langt, velgørende brusebad. Eller du kan tage et lækkert karbad med lækre badeolier eller skumbad, mens du nyder musik eller hører en spændende true crime podcast? 

På stranden til sommerens fester i Danmark

Bidrag til feststemningen med en fin højttaler, som er nem at tage med pga. størrelsen – uden at der gås på kompromis med lydkvaliteten. Musik, bål, strand og fest med vennerne, det bliver ikke meget bedre.