Parterapi kan være til hjælp for meget. For mange forbindes parterapi typisk med noget, der skal redde et forhold. Men parterapi er- og kan være meget mere end det. I kan få parterapi københavn, og få redskaber og hjælp til, hvordan I bliver bedre sammen og hver for sig i jeres forhold.

På Korsaa.dk kan du læse mere om, hvordan parterapi kan hjælpe jer, og hvad det kan føre med sig, når I vælger denne løsning. Det kan virke tabubelagt, men når først I har sat jer ind i, hvad det faktisk kan gøre, behøver det ikke at være noget, I frygter eller allerhelst vil undgå. Læs herunder, hvad parterapi fx kan hjælpe jer med.

I kan komme tættere på hinanden

Parterapi er en rigtig god mulighed for at komme tættere på hinanden og måske genopdage jeres fælles gnist. Det betyder ikke, at I først bør opsøge parterapi, når forholdet hænger i den sidste tråd. Det kan være, at I er forelskede, men alligevel mangler et eller andet. Her kan parterapi vise sig at være gavnligt. Det kan puste nyt liv i jeres forhold, og det kan få jer til at genopdage hinanden og opleve helt nye sider – ja, eller sider, I helt havde glemt.

I kan få hjælp til at forstå hinanden bedre

Hvis I er et sted i jeres forhold, hvor I ofte ender med at skændes, og hvor I føler, at I konstant misforstår hinanden, kan parterapi være den perfekte løsning. Når I får hjælp af en tredje person udefra, der ikke kender jer, og som ikke forholder sig til jer privat, vil denne person bedre kunne anskue jeres forhold.

Personen får et billede af, hvordan I som to fremmede individer kommunikerer, og her kan personen meget klart sætte ind, hvor det er nødvendigt.

I kan benytte parterapi forebyggende

Parterapi er, som de fleste tror, ikke kun til par, hvor det knaser, eller hvor man har brug for hjælp. Parterapi kan også fungere forebyggende. Det kan altså være et helt naturligt tilvalg i jeres forhold. Det er desuden også en måde at gøre noget sammen på. Måske I er fuld af overskud omkring hinanden og jeres forhold. Her er det, man kan få ud af terapi, at man hele tiden kan få nyttige redskaber til at undgå skadelige konflikter, men måske mest pirrende af alt, at få redskaber, I kan anvende gavnligt og frugtbart i jeres forhold i hverdagen.


0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *