Beer pong er et sjovt og relativt nyt drikkespil i Danmark, som hurtigt vil give de andre spil baghjul. De fleste som har set House of cards på Netflix, vil kunne genkende det som det spil, som Claire Underwood spillede med udenrigsministeren efter en mere eller mindre succesfuld middag med den russiske præsident, spillet af danske Lars Mikkelsen. Beer pong går i alt sin enkelthed ud på at ramme et af modstanderens 9 glas, som er fyldt med øl. Hvis du rammer skal de drikke øllen. Hvis du har en bar er det en god måde at få solgt nogle ekstra øl og samtidig en måde at skabe en god og sjov stemning. Det er muligt at få et beer pong bord, som kan slås op og ned alt efter behov.

Beer pong kan spilles alle steder

Beer pongs styrke er at det kan spilles alle steder og kræver ikke det store udstyr. Alt det kræver er 2 hold med 2-3 spiller på hver hold, et langt bord, 18 plastisk krus og så en masse øl. Det vil sige at det er et spil, der kan spilles på en bar men det er også et drikkespil ,der kan spilles til en fest eller imellem gode venner. Fordelen ved beer pong er at det kan spilles af få mennesker

Hvor stammer beer pong fra

Beer pong er et spil der stammer fra USA og er på nuværende tidspunkt stadig relativt ukendt i Danmark, med mindre du som mig er fan af House of cards og Claire Underwood. Spillet som måske stadig er relativ ukendt i Danmark, men ikke desto mindre er der allerede et uautoriseret Danmarksmesterskab i beer pong. Mesterskabet er landsdækkende og der er omkring 200 hold tilmeldt. Der spilles efter de officielle regler, som kan læses på internettet.

Beer pong borde

Der findes mange forskellige borde til beer pong. Det er muligt at få borde, der står fast opstillet, men det er også muligt at få borde der hurtigt og nemt kan stilles op, hvis det passer bedre og du måske har en bar, hvor der ikke er plads til at have et bord fast stået, men du stadig gerne vil tilbyde dine gæster mulighed for at spille, hvis behovet opstår. 

Fordelen ved et reelt beer pong bord, er at der allerede er lavet billeder, hvor de forskellige glas skal stå.