Rolex er navnet på et af de stærkeste og ældste mærkevarer ure, som vi kender. Rolex er kendt som et ur, der er stilet og et meget sikkert valg, når du skal ud og investere i et nyt – eller brugt – Rolex ur. Hvis du er typen, der ikke har lyst til at gå på kompromis med noget og både er til klassisk og moderne stil, så er Rolex uret til dig.

De fine materialer
Rolex ure er lavet af meget fine materialer, måske endda de fineste materialer, og den måde urene konstrueres og samles på kræver en utrolig stor præcision og et skarpt øje på detaljer. Manger mener faktisk, at Rolex sætter standarden for luksusure, fordi det er en klasse for sig.

Orginale modeller
Mange forhandlere har et stort udvalg af forskellige Rolex ure, de fleste er dem, som vi kender som orginale og hvis man ønsker et helt bestemt Rolex ur, som man har set et sted – i virkeligheden eller på film – kan man kontakte forskellige forhandlere og beskrive hvilken model, man er ude efter og hvilke kriterier, det skal leve op til, også vil butikken gøre hvad de kan, for at finde frem til uret for dig. Hvis du ikke vil på venteliste når du bestiller dit Rolex ur, kan du online forsøge at se, hvad de forskellige forhandlere sidder inde med. Mange forhandlere har specifikke mærker i bankbokse, som kan leveres dag til dag, så deres kunder ikke skal vente, hvilket er en meget fin service. Til gengæld skal du betale lidt ekstra for dit ur, hvis du ikke vil på venteliste. Det er prisen for at få uret lige præcis når det passer dig. 

Køb og Sælg
Rigtig mange mennesker køber brugte ure og der findes rigtig mange gode steder på nettet, hvor man kan købe og sælg rolex ure og måske finde lige præcis det ur, man er ude efter. Der findes mange forskellige modeller, nogle af dem har du hørt om, andre måske ikke: Datejust, Sea-Dweller, Yacht-Master, Submariner, Sky-Dweller, Explorer. Det er typisk sådan at nogle af urene er mere populære end andre, og du vil opleve at der ofte er ventelister på de mest populære ure, hvis du går ind til en forhandler og spørger. De modeller, som efterspørges oftes, er Rolex sportsmodeller, som der er meget lang ventetid på, det kan lyde helt skørt, men der kan være over 5 års ventetid på sådan et ur.