Ja du hørte skam rigtigt. Spis grimt og red planeten. I disse er der så meget snak om at vi udleder alt for meget co2, og derved lider vores planet også virkelig under vores forbrug og ikke mindst overforbrug. Men det kan godt betale sig at spise grimt, for så gør du vores planet en kæmpe stor tjeneste.

I dag bliver en kvart del af alt frugt og grønt nemlig kasseret på grund af skøre skønhedsstandarder. Men skal man virkeligt smide nogen ud, bare fordi de ikke kan leve op til et skønhedsideal? Det giver da ikke mening, for hvis der absolut intet er galt med smagen, hvorfor skal noget så kasseres på grund af udseendet? Det vil EatGrim gøre op med. Det er et fantastisk initiativ, og en måde at formindske det kæmpe madspil på, som virkelig hersker i disse tider, hvor forbruget aldrig har været større. 

EatGrim forstår virkelig konceptet af, at kærlighed kommer i alle former og størrelser – dette igennem deres skønne måltidskasser, der intet fejler, selvom det æstetiske udtryk er en anelse anderledes hvis man sammenligner med det frugt og grønt man normalt ville købe. Synes agurken at være noget krum, eller virker æblet lidt småt i størrelsen? Jamen så har det absolut ingen betydning, hvis du spørger EAT GRIM, eller deres trofaste abonnenter for den sags skyld. Pointen er at trods udseendet så kan råvarerne sagtens spises alligevel, og der er ingen grund til at smide godt frugt og grønt ud, bare fordi de ikke lever op til de normale normer. 

Til ovenstående vil vi blot knytte en kommentar og sige, at måltidskasserne har alt det, man kan ønske sig af en måltidskasse: nemlig nærende, sundt og lækkert grønt. EAT GRIMs måltidskasser bugner med sæsonbestemte vitaminer og mineraler, der med sine økologiske og ærlige intentioner, giver dig sprudlende energi trods et lidt spraglet udseende. Men det kan jo helt klart også have sin egen charme – ikke sandt? EAT GRIM bringer altså det gode brændstof tilbage på din tallerken, og får dig til at genoverveje dine spisevaner.

EAT GRIM leverer måltidskasser til postnumre mellem 1000-4681 og 8000-8560. Hvis du bor uden for disse områder, kan du samle din kasse op på et af EAT GRIMs mange pick up-steder. Vidste du egentlig at EAT GRIM leverer 50 % af deres frugt & grønt på cykler i stedet for i biler for bæredygtighedens skyld? Det er da virkelig sejt og planeten er allerede det gladere!