Nogle mennesker mødes for at være sammen resten af livet, andre mødes for at hygge sig for en kort stund. Og måske ude i det fri. Dogging Fun er ikke nødvendigvis til par, som har kendt hinanden i mange år og kender hinanden(s) rigtig godt. Mennesker der lige har mødt hinanden kan også kaste sig ud i dette lille sex-eventyr og se hvor det leder hen Hvad er dogging?.

Det kræver bare at I aftaler hvor det skal foregå, hvad tid det skal være og hvordan det hele skal foregå. Det kan være en super fræk og ny måde at lære et andet menneske at kende på – så hvorfor ikke? Jo, jo, det er da lidt vovet – men hvis I begge er med på det, go for it! Slip fantasien løs, grib chancen og prøv at se, hvad der sker. Og hvis det er mega kikset, så lad det være ved det. Så har man prøvet det og kan grine lidt af det bagefter. 

Hvis du vil være lidt ekstra betænksom, så sørg for at tage de nødvendige ting med, som man typisk/ofte bruger, når man dyrker sex. Så tag en lille taske med, med kondomer, vådservietter, køkkenrulle og et tæppe – så er I dækket godt ind. Aftal dernæst det præcise sted og hvad der skal foregå. Måske skal du besøge stedet først – en lun strand er ikke så fed at ligge på, hvis der er skrald over det hele og en skov, kan virke meget åben i forhold til at blive opdaget af Hr. og Fru. Jensen, som er ude og lufte cockerspanielen.

Du kan også give den endnu mere gas og tage et hyggeligt tæppe med, en flaske vin og lidt brød og pålæg med fra en italiensk delikatesse forretning. En forberedt partner, er en betænksom partner. Og det er en fantastisk start på en hed eftermiddag eller aften. Så læg hovedet i blød og overvej, hvordan du kan planlægge denne stund så den både bliver god for dig eller din partner.

Men hvis du/ I har gjort jeres forarbejde rigtig godt – så bliver det en hot, hot oplevelse for jer begge.

Der findes en masse grupper og chats man kan melde sig ind i og få god inspiration til Dogging Fun. Både i forhold til hvor I skal dyrke sex og hvordan det kan foregå, så gå ind og tjek det og lad jer inspirere..enten sammen eller hver for sig.