I denne coronatid er der blevet lagt en ny sti for hvordan tingene bør- og kan gøres. Hundredevis, hvis ikke tusindevis af erhvervsdrivende sidder nu derhjemme og har møder og store kontordomiciler står nu helt tomme. 

Også for skolebørn, lærere, advokater og alle andre der er en del af samfundet ser hverdagen anderledes ud – vi skal i hvertfald alle sammen til at lære at være en del af dette nye samfund, hvor mulighederne ser lidt anderledes ud end de måske plejer.

Et sted hvor der virkelig er kommet nye spilleregler er indenfor hotel- og servicebranchen. Denne branche der for bare et par måneder siden var en af de mest indbringende rapporterer nu om fald i besøgende – fald helt op mod 90 – 100 % af deres omsætning – kritisk.

Investér i hotelbranchen

Det er nu hvor der i sandhed skal tænkes ude af boksen hvis der skal overleves på længere sigt, og det får mange investorer op af stolen, det skriger nemlig af gode muligheder for at komme og bidrage økonomisk for en bestyrelsesplads. 

Hvis du i forvejen gik og manglede lidt at investere i, så er hotelbranchen for første gang i mange år blevet \’åbnet for offentligheden\’ så det ikke kun er store investornavne der får lov til at leje med. Jeg vil næsten godt garantere dig, at selvom du er en lille lokal erhvervsdrivende uden så meget gennemslagskraft, så vil dine inputs garanteret stadig blive taget imod med kyshånd. 

Hotelbranchen (og generelt alle andre servicebrancher) har brug for hjælp lige nu. Uden en eller anden form for kompensation, udover den de har fået fra staten, så er der altså gode chancer for at det er slut for mange af aktørerne i landet. Investering i Hotel Hvide Hus kan du eksempelvis finde her

Spring ud som iværksætter

Hvis det er én ting hele corona har fået overbevist et helt iværksættersamfund til, så er det at hoppe ud i det. Det nytter ikke at være en del af et 8-16 samfund der alligevel kan vippes af pinden af en virus fra Kina. Det sikre liv er efterhånden ikke et hvor man vælger at møde på arbejde fra otte til 16, det er et hvor man rent faktisk kan få lov til at arbejde når man både er klar og i stand til det.

Coronavirussen har fået mange iværksættere til at trykke på startknappen simpelthen fordi de bare ikke giver mening at vente længere.